Ejendomsservice
Mangler du en til at ordne de praktiske ting og agere vicevært i din ejendom? Så er du kommet til det rette sted. Vi yder nemlig ejendomsservice på hele Djursland!

Effektiv ejendomsservice
Der følger helt naturligt mange opgaver og pligter med, når man har en ejendom, som huser mange mennesker eller har mange mennesker ind og ud hver dag. Der er ofte brug for en ekstra kærlig hånd, når trappeopgangen bliver beskidt, elpæren skal skiftes og planterne vandes. KSH tilbyder ejendomsservice og ordner de praktiske ting i ejendommen – altid med fokus på høj kvalitet og god kommunikation. Vi har desuden de relevante håndværksfaglige uddannelser og flere års erfaring med mange forskellige opgaver og kan derfor yde engageret og effektiv ejendomsservice!

Ejendomsservice på hele Djursland
Vi tilbyder selvfølgelig ejendomsydelser i Grenaa, hvor vi holder til, men vi tøver ikke med at tage til Aarhus, Randers, Ebeltoft, Rønde eller Fjellerup, hvis du har brug for service af din ejendom på de kanter. Vi kommer gerne vidt omkring med ejendomsservice på Djursland – både Norddjurs og Syddjurs dækker vi.

Alt inden for ejendomsydelser
Med mange års erfaring er vi hos KSH rustede til at klare det meste. Vi kan derfor tage os af både større og mindre ejendomme med større og mindre behov. Du har udfordringerne, og vi har (for det meste) løsningerne. Tøv derfor ikke med at kontakte os og få en snak om dine behov for hjælp til ejendomsservice!

Få et uforpligtende tilbud på ejendomsservice
Har du brug for hjælp til vedligeholdelse af din ejendom, så tøv ikke med at ringe eller udfylde kon-taktformularen her på siden. Kontakt os allerede i dag til en uforpligtende snak om mulighederne for servicering af din ejendom.