Græsslåning
Græsslåning er en af vores kerneydelser. Vi tror, det skyldes, at mange hellere vil bruge tiden på noget andet, da alt for mange dejlige sommersøndage går med at skubbe græsslåmaskinen i haven. Lad i stedet os stå for at pleje plænen, og så kan du nyde de gode sommerdage i haven uden dårlig samvittighed over, at græsset snart skal slås igen.

Vi passer godt på dine grønne arealer
Rigtig mange mennesker nyder at overlade havearbejdet og græsslåningen til andre. Vores kunder tæller både ejendomsselskaber, boligforeninger, private hjem og virksomheder, og vi sætter en ære i at gøre alle vores kunder tilfredse. Vores udstyr er nyt og effektivt, og vores medarbejdere er yderst kompetente og har megen erfaring med forskellige former for havearbejde. Du kan altså trygt over-lade slåning af din græsplane og pasning af din have til os!

Græsslåning på hele Djursland
Vi slår græs på Djursland – hele Djursland. Vi tilbyder selvfølgelig græsslåning i Grenaa, hvor vi holder til, men vi kører også gerne til blandt andet Fjellerup, Knebel og Rønde for at aflaste dig og passe din plæne. Vi yder professionel græsslåning på både Norddjurs, Syddjurs, Aarhus og Randers

Priser på græsslåning
Vores billige priser på græsslåning holder vi lave, så alle kan være med. Vi har faste priser på græs-slåning:
Vi tilbyder også at køre affaldet væk efterfølgende imod et tillægsgebyr. Alle priser er excl. moms.

Din græsplæne er i gode hænder, når du overlader den til os. Ring i dag og få en uforpligtende snak om dine muligheder for græsslåning!