Hækklipning
Hækklipning er lidt ligesom græsslåning: Det skal ordnes ofte, og man gider det sjældent. Alt for mange dejlige sommerdage går med at klippe hæk, samle hækaffald og køre hækaffaldet væk. Vi har den rette løsning for dig: Lad os stå for at klippe hækken, og så kan du nyde de gode sommer-dage i haven uden dårlig samvittighed over, at du bør klippe hækken for at gøre dig selv, familien eller naboen tilfreds.

Hækklipning efter dit behov
Det er meget forskelligt, hvor ofte forskellige slags hække skal klippes. Nogle hække skal klippes ofte, andre skal klippes meget sjældent. Vi klipper din hæk efter dit behov, så hækken får det udtryk, som du ønsker. Med vores gode og effektive redskaber samt vores dygtige og erfarne medarbejdere klipper vi din hæk hurtigt, effektivt og professionelt. Vi bruger forskellige metoder og redskaber til hækklipning, hver med deres flotte resultat til følge – du bestemmer selvfølgelig, hvordan din hæk skal se ud. Slutteligt giver vi altid gode råd til vedligehold af lige præcis din hæk med på vejen.

Hækklipning på hele Djursland
Vi tilbyder selvfølgelig hækklipning i Grenaa, hvor vi holder til, men vi tøver ikke med at tage til Rønde, Fjellerup eller Bønnerup, hvis du har brug for hjælp med hækklipning der. Vi kommer gerne vidt omkring og klipper hække på hele Djursland.

Få et godt tilbud på klipning af hæk på Djursland
Du må ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til hækklipningen. Ring til os eller udfyld formularen her på siden i dag og få en uforpligtende snak om dine muligheder for hækklip-ning.