Træbeskæring

 

Træer er skønne at have i haven; de er flotte at se på, de giver skygge og måske endda frugter. Men de kan også blive så store, at de er mere til gene end til gavn. Derfor er det vigtigt med træpleje. Vi hjælper dig med at beskære dit træ, så haven igen bliver skøn – og forbliver grøn.

 

Derfor er det nødvendigt at beskære dine træer

Der kan være mange grunde til at udføre beskæring af træ i haven. Det kan være, at træet har vokset sig ind på nabogrunden, ind i elmaster eller ind over veje, det kan være, at det tager al solen fra din terrasse, eller at det stjæler dit gode udsyn. Heldigvis er det muligt at fjerne op til en tredjedel af et træ, uden at det gør en forskel for træets vækst og velbefindende. Beskæring er en helt naturlig del af træpleje. Det kræver dog professionelle metoder – og dem har vi styr på hos KSH Haveservice.

 

Træpleje efter træet behov

Det er altid en vurderingssag, når træet skal beskæres. Med mange års erfaring med træpleje ved vi, hvad der er det bedste for dit træ – og sammen finder vi den bedste måde at beskære træet på.

 

Træbeskæring på hele Djursland

Vi vil være din lokale havemand på Djursland! Vi tilbyder professionel beskæring af træer alle steder på Djursland – vi har base på Grenaa men kommer gerne til både Knebel, Rønde, Fjellerup eller andre steder efter behov.

 

Få et uforpligtende tilbud på træbeskæring

Tøv ikke med at kontakte os på telefon eller formular her på hjemmesiden, hvis du ønsker at få professionel hjælp til beskæring af træ eller træer. Ring i dag og få en uforpligtende snak og et tilbud på træbeskæring!