Havearbejde
Vrimler haven med ukrudt, som du ikke når at få fjernet, inden der kommer endnu mere? Eller drømmer du om at give haven mere liv med nye planter, bede og måske en køkkenhave? Vi hjælper dig med at få din drømmehave og med at holde haven pæn og ren i lang tid fremover – og laver havearbejde på hele Djursland!

Få din drømmehave
Alle fortjener at få deres drømmehave! Hvad end du drømmer om en totalrenovering af din have eller måske anlæggelse af en helt ny drømmehave, så er KSH Haveservice rustede til opgaven. Vi har mange års erfaring med renovering og anlægning af haver ud fra forskellige kunders ønsker og behov.

Indretning af den perfekte have
Vi hjælper dig med at indrette din have optimalt – om du ønsker flere eller færre buske, en ny eller bedre køkkenhave eller etablering af hegn eller stakit, så kan vi løse opgaven for dig.

Ukrudt ud af haven
Ukrudt finder igen og igen vej til mange haver. Vi har masser af erfaring med bekæmpelse af ukrudt og kan effektivt og enkelt fjerne ukrudt i din græsplane, dit bed og i din hæk. I mindre haver benytter vi traditionelle redskaber som skuffejern og rive, mens vi på større arealer gør brug af fræser, så jorden bliver løsnet og vendt – og fri for ukrudt. Hvis fliserne trænger til en ekstrahård omgang, benytter vi sprøjtemidler og gasbrænder. Til brug af sprøjtemidler har vi en S2 autorisation og er dermed godkendte til at sprøjte med Roundup.

Du bestemmer – vi leverer resultaterne
Kommunikation og kvalitet er nøgleord for os i forbindelse med vores havearbejde. God kommunikation er vigtig, fordi det er dig, der bestemmer, hvordan din have skal se ud – og så er det op til os at gøre alt, hvad vi kan for at opfylde dine ønsker. Kun i fællesskab kan vi nå frem til det bedste resultat.

Få et uforpligtende tilbud på havearbejde
Din have er i gode hænder, når du overlader den til os. Ring i dag og få en uforpligtende snak om dine muligheder for at få den have, du drømmer om.