Træfældning

Træer har mange fordele: De giver liv, læ og skygge og pryder enhver have – men de kan desværre også have mange ulemper. Måske tager træet for meget af solen på terrassen, stjæler hele din gode udsigt eller er vokset så langt ud på vejen eller naboens grund, at der ikke er nogen anden udvej: Træet skal fældes. Og det kan vi hjælpe dig med – vi tilbyder nemlig træfældning på Djursland.

Derfor skal vi fælde træet for dig

Rigtig mange mennesker begiver sig ud i selv at fælde deres træ. Vores erfaring siger, at de ofte undervurderer den omfattende opgave, det er at fælde et træ. Der er nemlig vigtige sikkerhedshensyn at tage under træfældning; hvis der er huse og mennesker i nærheden af træet, som skal fældes, er det vigtigt, at træet falder i den ønskede retning. Det kræver professionel træfældning, hvis ikke fældningen skal bringe mennesker og omkringliggende bygninger i fare.

Dit træ fældes efter dit og træets behov

Når et træ skal fældes, vurderer vi altid, hvordan det gøres optimalt i det enkelte tilfælde. Hvis træet kan ligge på jorden i fuld størrelse, kan det fældes fra jorden, mens topkapning kan bruges, hvis det ikke er muligt at fælde træet i ét stykke. Læs mere om topkapning her på siden. Mulighederne ser vi på sammen, når vi taler om din træfældning.

Træfældning på hele Djursland

Vi vil være din lokale havemand på Djursland, og vi tilbyder derfor professionel fældning af træer på både Norddjurs og Syddjurs. Vi er altid klar til at give vejledning og gode råd til din have og dit træ, og med mange års erfaring med diverse havearbejde sikrer vi, at du får det resultat, du ønsker!

Få et uforpligtende tilbud på træfældning

Tøv ikke med at kontakte os på telefon eller formular her på hjemmesiden, hvis du ønsker at få professionel hjælp til træfældning. Ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud på træfældning!