Snerydning
Man når aldrig at gardere sig imod den, inden den kommer hvert eneste år: Sneen. Den lægger sig ubelejligt der, hvor man skal gå, cykle og køre og er en konstant forsinkelsesfaktor om vinteren. Og så får vi travlt! Vi tilbyder nemlig snerydning på hele Djursland og rydder med glæde dit fortov eller din indkørsel på både Norddjurs og Syddjurs.

Når sneen falder
Vi kører i pendulfart mellem vores kunders institutioner, private hjem og virksomheder, når den første sne falder og lægger sig. Med de bedste maskiner for snerydning på markedet kan vi løse opgaven at rydde sne hurtigt og effektivt. Du behøver derfor ikke at bruge tid på det store arbejde, det er at skovle sne – men kan trygt overlade opgaven til os, så du kan komme ind og ud af dit hjem eller din arbejdsplads uden forsinkelser.

Salt og grus i glat føre
Vi hjælper gerne med saltning og grusning efter snerydning. Er du i tvivl om, hvorvidt der er behov for saltning eller grusning, sender vi gerne en medarbejder af sted for at kontrollere forholdene. For at være bedst muligt beredte på snevejr, holder vi os opdaterede med vejrudsigter fra DMI døgnet rundt, så vi har flest mulige medarbejdere parate til at rykke ud til snerydningen.

Fleksibel og effektiv snerydning
Når det kommer til rydning af sne er behovet meget varierende, og det er størst for alle på samme tid. Det betyder, at vi må være yderst fleksible og hurtige, når snesæsonen starter. Med optimalt udstyr, god og struktureret tidsplanlægning og dygtige, erfarne og punktlige medarbejdere er det muligt for os yde effektiv snerydning på Djursland. Vi tilbyder rydning af sne på fortove og i indkørsler til både private hjem, erhvervsboliger og institutioner.

Få et godt tilbud på snerydning på Djursland
Du må ikke tøve med at kontakte os på telefon eller formular her på hjemmesiden, hvis du ønsker at få hjælp til snerydning. Ring i dag og lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder for snerydningsarbejde.